Startpagina

Indigo Colors Schmink - Glitter Tattoo's

Homepage
 

Te jong voor een tattoo of liever niet heel je leven vastzitten aan een echte tattoo? Dan is een tijdelijke glitter tattoo de uitkomst!!! De glitter tattoo's zijn geliefd bij zowel jong en oud!

De glitter tattoo's blijven, afhankelijk van het huidtype en de verzorging erna, 3 - 5 dagen zitten. Bij een goede verzorging kan dit oplopen tot zelfs 14 dagen. Tip: na het douchen / zwemmen deppend afdrogen i.p.v. hard boenen + geen olie of alcoholhoudende creme over de tattoo smeren.

De glitter tatoo's zijn op ieder moment makkelijk zelf te verwijderen met alcohol, (zonnebloem) olie of onder de kraan met warm water (wrijven tot het er af is).

Indigo Colors komt graag de bezoekers van uw feest of evenement voorzien van een mooie glitter tattoo. Het is tevens mogelijk dat wij op uw feest of evenement glitter tattoo's aanbrengen en de kosten hiervoor met de bezoekers zelf afrekenen. De prijs voor zo'n tattoo is € 3,50. (klik hier: foto's glitter tattoo's)

Vanaf 2013 maken (en verkopen) wij onze eigen tattoo sjablonen en voegen dan ook regelmatig nieuwe sjablonen toe aan ons assortiment, klik hier voor een overzicht van de sjablonen: Indigo Colors Glitter Tattoo Sjablonen. Tevens maken wij ook op verzoek tattoo sjablonen (namen, bedrijfsnaam of logo etc), voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via: ivy@indigocolors.nl

Indigo Colors - Mercatorstraat 50 d - 1056 RJ Amsterdam - Email: ivy@indigocolors.nl - Mobiel: 06 - 25131235